Sign Up  |  Log in

Indtastning af Scorekort

Indtastning af scorekort på GOLFvenner.dk er lavet så det er let at vælge den rette bane og dernæst at indtaste scoren.

Et scorekort kan indtastes enten som almindeligt eller avanceret. Almindeligt vil sige at du blot indtaster antal slag og vi beregner stableford score for dig. Avanceret vil sige at du kan registere nøgletal om runder såsom Green in regulation, Fairway ramt & Antal putts.

I tilfælde af at banen er blevet gen-ratet eller lagt om og vi på GOLFvenner.dk ikke har de nyeste oplysninger har vi gjort det let at indrapporterer ændringerne.

Forneden kan du se yderligere informationer og skærmbilleder vedrørende de vigtigste områder.

1. Vælg Golfbane

Vælg Golfbane

Først vælger du den golfbane samt tee du vil indtaste dit scorekort for. Hvis du har indtastet scorekort før, får du vist en liste over de baner du har spillet på tidligere.

2. Indtast Score

Indtast Score

Efter at du har valgt hvilken bane samt tee du vil indtaste scorekort for vises et scorekort på skærmen som er forudfyldt med dags dato, dit handicap fra din profil og antal ekstra slag er beregnet og vist ved siden af hullets par.

Du vælger selv om du vil nøjes med at indtaste antal slag eller om du vil have nøgletal som Green in regulation, Fairway hit & Antal putts med.

Hvis banen er blevet gen-ratet eller lagt om og vores oplysninger er forkerte, har du let adgang til at indrapportere det korrekte scorekort til os.


3. Se oversigten over dine runder

Se oversigten over dine runder

Efter at have indtastet dit scorekort bringes du videre til listen over alle dine indtastede scorekort. Herfra kan du se enkelte scorekort, sammenligne dine scorekort på en valgt bane eller slette scorekort.


Sponsor